Льодогенератори Apach використовуються для приготування льоду в барах і ресторанах. Вони розраховані на тривалий період експлуатації, тому, купивши льодогенератор Apach, ви можете бути впевнені у його високій функціональності.
Льодогенератори кубикового льоду Apach з вбудованим бункером можна встановлювати в барні стійки завдяки системі фронтальної циркуляції повітря. Кубики класичної конічної форми наперстка вагою 18 г мають температуру від -1°С до 0°С .Такий кубик ефективно охолоджує напій завдяки великій площі поверхні і повільно тане з-за своєї особливої форми.
Корпус ледогенератора виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, електронне управління з самодіагностикою. Всі льодогенератори Apach відповідає світовим стандартам безпеки і якості.
Лід використовується в багатьох закладах на кухні, для викладки продуктів в салат-барах, у барі в якості компонентів для коктейлів, у декоративних і багатьох інших цілях.
Для використання в барах і ресторанах лід випускається різної форми: кубики дайс, полудайс, гурме, конус, пальчик, а також лускатий і гранульований.
Використання різних видів льоду:
- Лускатий лід використовується при викладки рибних і м'ясних напівфабрикатів.
- Гранульований лід застосовуються при оформленні салат-барів і шведських столів.
- Кубикові лід використовується для приготування коктейлів. Вибір кубикового льоду здійснюється виходячи з переваг по дизайну, а також з урахуванням вимог до ефективності охолодження. Наприклад, для охолодження лонг-дрінків (коктейлів з великим об'ємом) ідеально використовувати пальчиковий лід, який має максимальну поверхню теплообміну.
Потреба того чи іншого закладу під лід бажано визначити виходячи з фактичних витрат з урахуванням всіх напрямків використання льоду: охолодження готових напоїв в келихах і пляшках, зміст салат-бару, охолодження страв і т. д.
Дуже приблизний розрахунок потреби у льоді можна зробити виходячи з емпіричних даних – для середнього ресторану необхідно 350-400 г льоду на одну порцію.
Потреба бару розраховується з урахуванням того, що на кожну склянку напою необхідна половина об'єму склянки льоду. Охолодження салат-бару обійдеться в 52 кг льоду на 100 літрів охолоджуваного об'єму.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
- Код товару: K46608