Швидке охолодження продукту в шафах ICEMAKE дозволяє зберегти свої початкові характеристики і захищає від агресії мікробів. Шоковий охолодження до + 3 ° C допомагає пройти через критичний поріг в найкоротші терміни, зберігаючи свіжість, аромат і органолептичні характеристики страв. Для того, щоб зберегти продукт протягом декількох тижнів або місяців і зберегти всі його поживні властивості, необхідно шокова заморозка до -18 ° С за максимально короткий проміжок часу. А при відтаванні вони не втратять вологу, смак і текстуру.
- самозакривних двері
- Електронний блок управління
- Закруглені кути для зручного очищення
- На внутрішній камера і корпус виконані з нержавіючої сталі
- Шафи оснащені системою автоматичної відтаювання і автоматичного випаровування конденсату
- Універсальні направляюча підходять для гастроемкостей GN1 / 1 або для листів 600х400
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.