Шафа для ферментації як не можна краще підходить для "сухого дозрівання" м'яса. Витримка м'яса & mdash; один з найстаріших методів приготування та зберігання продукту. Технологія ферментації полягає в тому, що м'ясо в туше або шматками витримується в холодильній камері при температурі від 0 до + 2 & ordm; і вологості 70-90% протягом тривалого часу (один & mdash; три місяці), де воно природним чином ферментує. Тут воно дозріває або, як кажуть кухарі і гурмани, "відпочиває", "дихає". В результаті такої витримки відбувається руйнування м'язових волокон і посилення природного смаку продукту без маринаду і будь-яких штучних добавок. "Дозріле" м'ясо можна тримати в звичайному холодильній шафі.
Корпус шафи виконаний з нержавіючої сталі. Шафа має двері зі склопакетом для візуального контролю процесу дозрівання м'яса і демонстрації продукції покупцям. Для цього шафа ще додатково оснащена світлодіодним підсвічуванням. Для зручності розміщення м'ясних заготовок різних розмірів застосовується регульована система полиць і гаків.
Оптимальний мікроклімат підтримується за рахунок інтелектуальної системи управління. Ця система дозволяє поступово знижувати вологість м'яса до необхідного рівня шляхом видалення частини води після автоматичної відтаювання випарника. Холодильна система шафи забезпечує необхідні параметри температури і вологості всередині обсягу навіть при температурі навколишнього середовища до + 35 & ordm; С.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.