Камери шокового заморожування роблять швидке зниження та заморожування продуктів. Різке зниження температури дозволяє зберегти свіжість і аромат щойно приготовленої страви до 6 днів. Його поживні та органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню таких небажаних явищ, як втрата ваги, висихання та окислення.
Камера шокового заморожування знижує температуру харчових продуктів до -18°С за 240 хвилин (особливо рекомендується для зберігання сирого харчового , або до +3°С за 90 хвилин (застосовується передусім для продуктів приготованих, оброблених).
- ємність 5хGN 1/1 або 600х400 мм; кг/90' (+70/+3°C)
- або 15 кг/240' (від +70 до -18°C)
- t° навколишнього середовища +43°С
- відстань між листами 70 мм
- 2 робочих цикли:
- охолодження до +3ºС
- заморожування до -18ºС
- у комплекті термощуп - автоматичний
- контроль циклу охолодження
- матеріал - нержавіюча сталь
Призначені для швидкого охолодження або заморожування готових блюдКорпус і камера виготовлені з високоякісної нержавіючої сталіКамера з округленими кутами полегшує очищення та контролю данихТемпературний зонд у наборіСистема примусової циркуляції повітряБезпроблемно працює при температурі навколишнього середовища до +43 °C та відносній вологості повітря до 65%Хладагент R455Можливість охолодження від +70°C до +3°C (90 хв.), від +70°C до -18°C (240 хв. ) або протягом певного часу без вказівки кінцевої температуриРегульовані по висоті ніжки з нержавіючої сталі. Місткість камери: 5x GN 1/1 або 5 дек 600x400 мм кгПродуктивність при заморожуванні до -18°C: 15 кгВага: 71 кг
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.