Піч конвекційна OES 10.10 FS301813
OES 10.10 (гастроном.версія) зі щупом і ф-їй уменьш.скорості вращ.вентілятора, інжекторна з інноваційними технологіями: & ndash; три патенти, - Утапливаем двері, & ndash; «Закрита система» & ndash; робота під тиском при низьких температурах, що дозволяє на 30% прискорити час приготування, знижує енергоємність обладнання та вагові втрати продукту, зберігає його біологічну цінність, автоматична регулювання оптимальної вологості в камері, примусове зневоднення камери (режим утворення хрусткої скоринки продукту) Основні технічні хар -ки: 380В, 19.8кВт, 932 805 1120мм, на 11 гастроемкостей GN1 / 1, відстань між листами 68мм, програмований, в комплекті душ, 4основних режиму приготування, куховарська книга на 250 рецептів (включаючи 100 готових рецептів), напівавтоматична мийка. Без гастороёмкостей. Convotherm Німеччина
Технічні характеристики: Габарити:932х805х1120мм, напруга: 400 В і частотою 50 Гц із загальної споживаної потужністю: 19,8 кВт.Виробник Convotherm, Німеччина. Пароконвектомат, виробництва CONVOTHERM Німеччина модель OES 10.10 термощуп, відмінно справляється з випіканням, жаренням, приготуванням продуктів гриль, варити на пару, гасінням, бланшировкой, пошированием і багатьом іншим, пов'язаних з приготуванням їжі. Один єдиний апарат здатний замінити на кухні декілька пристроїв і заощадити робочий простір і час на приготування різних страв. Навіть якщо одночасно завантажуються самі різні продукти, не відбувається змішання смаку і запаху. Зберігаються вітаміни, мінеральні поживні речовини. Інжекторний пароконвектомат OES 10.10 має 11 рівнів завантаження, розрахованих на 11 лотків формату GN1/1, 7 форм для випічки розміром 600х400 мм або 32 тарілки при розігріві на кожному рівні розміщуються гастроємкості висотою до 65 мм. Максимально допустима маса завантаження печі продуктами при умові, що на кожний рівень завантажується не більше 15 кг становить 50 кг. Така місткість дозволяє готувати приблизно 80 - 130 порцій в день. Аргументи на користь настільних моделей CONVOTHERM: збільшена на 16 місткість завдяки додатковому рівня. Пристрій має 3 основних робочих режиму: Пар 30 - 130 °C,Гарячий пар, 100 - 250 °C, Гаряче повітря, 30 - 250 °C.Робоча камера з округленими кутами без стиків, з високоякісним зварним швом оптимізована для поліпшення циркуляції повітряних потоків. Дно робочої камери у формі ванни для забезпечення зручності і легкості очищення при скупченні рідини. Всі продукти в жарочної камері готуються рівномірно з оптимальним насиченням пором. Навіть при завантаженні різних продуктів відсутня змішування запахів і смаків, що дозволяє готує різні продукти одночасно. Всередині камера підсвічується однієї галогенною лампочкою. Вентилятор з автореверсом має дві швидкості висока та середня, крім того, в цій моделі доступний режим зниженої швидкості обертання вентилятора для приготування делікатних продуктів. Також конструкція пристрою передбачає наявність водозбірника з підключенням до системи відводу рідини з апарату і випускного клапана. З додаткового функціоналу хочеться відзначити наявність у даної моделі температурного щупа, для вимірювання температури всередині продукту в декількох точках діапазон вимірювання від 30 - 99 °C. Також опціонально є можливість встановити ручний душ з безступінчатим регулюванням струменя для напівавтоматичного очищення. Подвійні скляні дверцята робочої камери з повітряним прошарком для забезпечення безпечної температури зовнішнього скла легко очищаються завдяки відкривається внутрішньому склу. Запатентована по всьому світу ховаючись двері після відкривання зрушується убік поруч з парової піччю, завдяки чому її без праці можна встановлювати навіть на самих маленьких кухнях. Ущільнювач вставний, легко замінюється. Дверний замок з ручкою, що обертається з антибактеріальним покриттям з функцією захлопування, блокуванням обдування та функцією безпеки легко відкривається зсередини. При відкриванні двері робочої камери електричний датчик відключає крильчатку вентилятора і нагрівання, що сприяє низькій витоку пари при відкриванні. Пароконвекционная пекти OES 10.10 оснащена інжекторною системою пароутворення, яка генерує пар безпосередньо в камері. Її принцип дії передбачає генерування пари безпосередньо в робочій камері. Вода впорскується на вентилятор, який розпилює її на нагрівальні елементи. В якості системи захисту від перегріву виступає запобіжний обмежувач температури для нагрівальних елементів. Діаметр напірного рукава для підключення води: 3/4. Рекомендований тиск води в системі: 200 - 600 кПа. Діаметр патрубка для відводу води: DN 50. Вологозахист по стандарту IPX 5. Корпус і робоча камера пароконвектомата виконані з нержавіючої сталі марки AISI 304. Апарат має настільне виконання і наступні габаритні розміри мм: 932 ширина, 805 глибина, 1120 висота, вага становить 165 кг. Регульовані ніжки з нержавіючої сталі. Пароконвектомат працює від мережі з напругою 400 В і частотою 50 Гц із загальної споживаної потужністю 19,8 кВт. Інжекторний пароконвектомат CONVOTHERM OES 10.10 допоможе вам розслабитися і бути впевненим, що повсякденна робота на кухні знаходиться під контролем. Це пристрій гарантує чудову якість приготування, довгий термін служби, а також широкий спектр застосування і простоту обслуговування. Таким чином, зменшуються трудовитрати персоналу, що дозволяє скоротити штат у гарячому цеху і спрямувати вивільнені резерви в інші цехи. Крім того за допомогою комплекту STAPELKIT стелажний комплект чи є можливість установки двох настільних пароконвектоматів один на одного. Переваги такої установки - вдвічі підвищена потужність на тому ж просторі. Якщо в спокійний час достатньо однієї печі CONVOTHERM, завдяки зниженню енергоспоживання забезпечується значна економія порівняно з великою підлогової моделлю.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.