Ніж обвалочний (гнучкий) Eicker 507 З його допомогою легко можна відокремити м'ясо від кісток. Працювати можна як з сирим, так і з готовим м'ясом. Великим плюсом є висока продуктивність і комфорт при роботі. Його гнучкість дозволяє такому ножу плавно обходити кістки, зрізуючи тільки потрібні частини.
Такий ніж просто незамінний на професійній кухні. Але і кухарі любителі багато працюють з м'ясом так само оцінять даний ніж гідно. Німецька якість, стильний дизайн, доступна ціна.
Ви можете придбати дану модель ножа з різною довжиною леза : 10см, 13см, 15см, 18см, 21см
Ніж обвалочний Eicker Довжина леза - 100 мм Марка сталі: 1.4110 Твердість сталі: 56-58 HRC Колір рукояті: блакитний Країна-виробник: Німеччина Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - Вуглецю: 0 75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обвалки Eicker, зокрема модель 20.507 з довгою леза 100мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.