Продано
З помощьютакого ножа легко можна відокремити м'ясо від кісток. Працювати можна як з сирим, так і з готовим м'ясом. Великим плюсом є висока продуктивність і комфорт при роботі.Такий ніж просто незамінний на професійній кухні. Але і кухарі любителі багато працюють з м'ясом так само оцінять даний ніж гідно. Німецька якість, стильний дизайн, доступна ціна.
Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - Вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0, 55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обвалки м'яса Eicker, зокрема модель 27.519 з довгою леза 160мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та інших спеціалізованих підприємствах.
Перегляньте цей товар на нашому сайті retail5.com.ua. Купити товар можна за посиланням
Характеристики
Основні характеристики
Виробник:
Eicker
Гарантійний термін (міс)
1
Країна реєстрації/виробник бренду
Бельгія/Бельгія
Шнфо різального та заточного інвентарю
Вид заточення ріжучої кромки леза ножа
Корпус
Матеріал
полікарбонат
Габарити товару
Габарити товару нетто, см (Д)
18.00
Габарити товару брутто, см (Д)
180
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
Відгуків про цей товар ще немає.