Ця модель виробляється тільки з жовтою ручкою. Довжина леза 21 см.
У наш час існує безліч різних кухонних ножів, кожен з них призначений для певних видів продуктів. Форма і розміри у них індивідуальні і залежать від того де і як ніж буде використовуватися. Для рукояті використовують різний матеріал, головною вимогою є гігієнічність, міцність і комфорт при роботі. Важливо щоб він добре ліг в долоню і враховував всі її вигини. Також ніж не повинен бути важким & ndash; це незручно для людини, яка багато часу проводить за приготуванням їжі.
У ножах для м'яса форма леза вигнута, а кромка рівна. На кінчику леза є потовщення, завдяки якому можна впоратися з різними м'ясними " проблемами & raquo; (Жилки, жорсткість і т.д.). Ніж м'ясника & ndash; це важливий помічник під час обробки м'яса. Універсальність цього ножа дозволяє використовувати його в м'ясних відділах магазинів, на підприємствах, в ресторанах і на звичайних домашніх кухнях.
Мясоразделочний ніж частіше має тонке довге лезо і зручну ручку. Головна його функція & ndash; оброблення туші і нарізка м'яса. Але його універсальність дозволяє використовувати такий ніж і для інших цілей. Довжина леза може бути різна - 15-30 см. Форми теж відрізняються в залежності від уподобань.
При виборі ножа особливу увагу потрібно звернути на матеріал леза. Оскільки робочий процес супроводжується постійним контактом з рідинами (сік, вода) & ndash; лезо з високовуглецевої неіржавіючої сталі буде найбільш стійким. Також великий плюс металу в тому, що він не вбирає в себе запахи.
Від форми ручки залежить продуктивність працівника. Якщо вона незручна і не фіксується в руці, то буде постійно вислизати & ndash; дратівливість і втому вам гарантовані. Хороша рукоять ножа & ndash; це зручна ручка з шорсткою поверхнею і безпечним виступом поруч з лезом.
Назва ножа говорить сама за себе. Вони використовуються для зняття м'яса з кісток яловичини, свинини, баранини; їм легко обробляти птицю, тонко нарізати ковбасу або м'ясо. Деякі різновиди таких ножів заточені тільки з одного боку, що зменшує опір і дозволяє відрізати тонкий шматок. Якісний обробний ніж заощадить ваші сили і час, тому підходите до такого вибору відповідально.
Назв ание цього ножа говорить сама за себе. Мясоразделочний ніж призначений для оброблення будь-якого виду м'яса. Цим ножем працюють як з сирим м'ясом - оброблення туші, птиці, так і з готовим: нарізка ковбаси та інших м'ясних виробів. Лезо цього ножа гостре і міцне, а рукоять ергономічна, що дозволяє виконувати роботу максимально швидко і комфортно.
Цей ніж знайшов застосування не тільки на виробництвах м'ясопереробної промисловості і ресторанах, але також і на домашній кухні.
Ніж м'ясорозробний EickerДовжина леза - 210 ммМарка сталі: 1.4110Твердість сталі: 56-58 HRCКолір рукояті: жовтийКраїна-виробник: НімеччинаСклад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 Gr-15, -5, Gr5 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75%Рукоять ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що в свою чергу дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. з довгою леза 210мм виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних та рибних фабриках, закладах HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.