Продано
& Nbsp;
Технічні характеристики: & nbsp; & nbsp; Габарити: 970 x 970 x 730 мм, внутрішній р-Р700 x 800 x 470 мм. . & Nbsp; & nbsp; 3 нагрівача & nbsp; & nbsp; по 5,0 квт, загальна потужність & nbsp; & nbsp; 16 & nbsp; & nbsp; кВт, & nbsp; & nbsp; напруга 380В, Виготовляється для використання & nbsp; & nbsp; 8 Протвино 600мм х400мм., Механічне управління; Відстань між напрямними 90 мм. Вага нетто 70 кг \ брутто 75 кг. Виробництво: CustomНeat Україна.
Пароконвектомат 8 рівневий 84BXH & nbsp; & nbsp; виробник CustomHeat & nbsp; & nbsp; використовує різні режими поєднання пара і примусової конвекції для приготування їжі, Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, расстойка, випічка , варіння на пару, гасіння, регенерація. Принцип роботи такий печі: рівномірний розподіл гарячого повітря за допомогою постійно діючого вентілятора.сочетаніе певної температури і вологості в робочій камері, яке дозволяє прискорити процес приготування їжі; рівномірне приготування; відсутність необхідності перевертати продукти; при одночасному приготуванні різних страв, кожне з них зберігає свій смак, більшість вітамінів і мінеральних речовин, виглядає дуже апетитним і свіжим; обробка декількох різнорідних продуктів одночасно (до 10-12 страв) без змішування запахів; збереження корисних властивостей продуктів & mdash; можливість приготування без масла, без утворення піджареної скоринки, і без загрози утворення канцерогенів; економія площі шляхом скорочення кількості використовуваних виробів; зниження втрат кінцевого продукту на ужарку і уварку; економія електроенергії; зменшення трудових витрат; простота чищення обладнання (можливість використання самоочищення). Надійне і якісне обладнання & ndash; одна з важливих складових успіху будь-якого підприємства громадського харчування, будь то їдальня, ресторан, кафе і т.д. Висока якість такого обладнання забезпечує його безвідмовну і безперебійну роботу в умовах підвищеного навантаження протягом тривалого часу. Матеріал для виготовлення пекарної камери & mdash; харчова нержавіюча сталь. Устаткування просто чистити за рахунок знімних бічних напрямних і заокруглених кутів конструкції, що забезпечує необхідну в закладах громадського харчування гігієнічність.
Пароконвектомат 8 рівневий 84BXH & nbsp; & nbsp; виробник CustomHeat & nbsp; & nbsp; використовує різні режими поєднання пара і примусової конвекції для приготування їжі, Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, расстойка, випічка , варіння на пару, гасіння, регенерація. Принцип роботи такий печі: рівномірний розподіл гарячого повітря за допомогою постійно діючого вентілятора.сочетаніе певної температури і вологості в робочій камері, яке дозволяє прискорити процес приготування їжі; рівномірне приготування; відсутність необхідності перевертати продукти; при одночасному приготуванні різних страв, кожне з них зберігає свій смак, більшість вітамінів і мінеральних речовин, виглядає дуже апетитним і свіжим; обробка декількох різнорідних продуктів одночасно (до 10-12 страв) без змішування запахів; збереження корисних властивостей продуктів & mdash; можливість приготування без масла, без утворення піджареної скоринки, і без загрози утворення канцерогенів; економія площі шляхом скорочення кількості використовуваних виробів; зниження втрат кінцевого продукту на ужарку і уварку; економія електроенергії; зменшення трудових витрат; простота чищення обладнання (можливість використання самоочищення). Надійне і якісне обладнання & ndash; одна з важливих складових успіху будь-якого підприємства громадського харчування, будь то їдальня, ресторан, кафе і т.д. Висока якість такого обладнання забезпечує його безвідмовну і безперебійну роботу в умовах підвищеного навантаження протягом тривалого часу. Матеріал для виготовлення пекарної камери & mdash; харчова нержавіюча сталь. Устаткування просто чистити за рахунок знімних бічних напрямних і заокруглених кутів конструкції, що забезпечує необхідну в закладах громадського харчування гігієнічність.
Перегляньте цей товар на нашому сайті retail5.com.ua. Купити товар можна за посиланням
Характеристики
Основні характеристики
Виробник:
CustomHeat
Гарантійний термін (міс)
12
Країна реєстрації/виробник бренду
Україна/Україна
Загальні характеристики
Ширина листа (мм)
400
Кількість вентиляторів (шт)
3
Відстань між рівнями (мм)
80
Кількість швидкостей роботи (шт.)
2
Кількість рівнів
8
Тип пароутворення
інжекторне
Місткість пляшок, макс.
8
Min температура C
+50
Max температура C
+270
Максимальная рабочая температура (С)
+270
Минимальная рабочая температура (С)
+50
Електро частина
Номінальна напруга
380~400 В
Номінальна споживана потужність (кВт)
16
Робоча частота струму (Гц)
50
Габарити товару всередині
Довжина листа (мм)
600
Габарити товару
Габарити товару нетто, см (ДxШxВ)
97.00x85.00x108.00
Вага нетто, кг
70.0000
Габарити товару брутто, см (ДxШxВ)
116x102x130
Вага брутто, кг
84.00000000
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
Відгуків про цей товар ще немає.