М'ясорубка промислова Fama TS22 FTS116E 300кг/год 3Ф. Корпус із нержавіючої сталі. Продуктивність: 300 кг/год, при використанні "чистого м'яса", без прожилок та кісточок. Двигун без повітряного охолодження. М'ясорубка Fama TS 22 FTS 116E використовується для переробки м'яса, риби або овочів в однорідний фарш. Завдяки потужному двигуну та високій продуктивності м'ясорубка незамінна на підприємствах з великими обсягами оброблюваної м'ясної продукції. Обладнання відрізняється міцністю та надійністю в роботі. Електромеханічна система управління; Корпус із силуміну; Хобот із чавуну; Шнек, грати та 3-лопатевий ніж зі змінними лезами з легованої інструментальної сталі; Компоненти м'ясорубки захищені від випадкового влучення води; Вентилятор, що примусово охолоджує обмотки двигуна; Встановлюється на ніжках, що регулюються по висоті; У комплекті: пластиковий штовхач, лоток для подачі м'яса, лоток.
Технічні характеристики: габарити: 355х435х429 мм, Корпус з нержавіючої сталі. Продуктивність: до 300 кг/год, при використанні чистого м'яса, без прожилок і кісточок. Двигун без повітряного охолодження. Живлення 380В/3ф.Потужність:1,1 КВт. решітки 82мм. Виробництво FAMA Італія. М'ясорубка Fama TS 22 FTS 116Eвикористовується для переробки м'яса, риби або овочів в однорідний фарш. Завдяки потужному двигуну і високої продуктивності м'ясорубка незамінна на підприємствах з великими обсягами оброблюваної м'ясної продукції. Устаткування відрізняється міцністю і надійністю в роботі. Особливості: Електромеханічна система управління, Корпус з силуміну, Хобот з чавуну, Шнек, решітка і 3х-лопатевий ніж зі змінними лезами з легованої інструментальної сталі, Компоненти м'ясорубки захищені від випадкового попадання води, Вентилятор, примусово охолоджуючий обмотки двигуна, Встановлюється на регульованих по висоті ніжках, В комплекті: пластиковий штовхач, лоток для подачі м'яса, прийомний лоток
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Всі професійні пристрої для подрібнення м'яса діляться за типом ножів на дві системи: Enterprise та Unger.
- Код товару: K20491