М'ясорубка професійна TS22 FTS 116UTE з повним унгером настільного типу із підключенням до джерела трифазної напруги використовується для перетворення на фарш однорідної консистенції будь-якого виду м'яса та риби. Велика продуктивність поряд із компактними розмірами дозволяє обладнанню Fama зайняти вагоме місце на професійній кухні кожного ресторану та промислового підприємства. М'ясорубки Fama створені згідно з міжнародними стандартами якості, гігієни та безпеки. Вони мають високі технічні характеристики та сучасний дизайн.
Повний унгер - це система ножів, що використовується у машині. Вона складається з 1 підрізної решітки, 2 решіток з отворами д 5 і 3 мм, 2 двосторонні ножі. Такий набір дозволяє якісно перемолоти продукти з метою приготування котлетної або рибної маси для тюфтель, соусів, ковбасних виробів тощо. Ножі оснащені функцією самозагострення, що дозволяє тривалий час не замінювати комплектуючі агрегату, продовживши термін експлуатації обладнання. Двигун має вентиляційну систему із захистом від перевантажень. Продуктивність машини – 300 кг м'яса за годину. Завантажувальна вирва, діаметр якої становить 82 мм, виконана відповідно до стандартів безпеки. Корпус із зовнішнім покриттям проти корозії та ріжучий блок виготовлений із нержавіючої сталі. Їх легко можна від'єднати для очищення та подальшого використання.
Технічні характеристики: габарити:480х300х530мм, max продуктивність 300кг/ч,потужність: 1,10 кВт,напруга:380В,з повним унгером. Виробництво FAMA Італія. Професійна м'ясорубка TS22 FTS 116UTE настільного типу з підключенням до джерела однофазного напруги використовується для перетворення в фарш однорідної консистенції будь-якого виду м'яса і риби. Велика продуктивність поряд з компактними розмірами дозволяє устаткуванню Fama зайняти вагоме місце на професійній кухні кожного ресторану і промислового підприємства. М'ясорубки Fama створені згідно з міжнародними стандартами якості, гігієни та безпеки. Вони мають високі технічні характеристики і сучасний дизайн. Повний унгер - це система ножів, яка використовується в машині. Вона складається з 1 підрізної решітки, 2 решітки з отворами o 5 і 3 мм, 2 двосторонніх ножа. Такий набір дозволяє якісно перемолоти продуктів з метою приготування котлетної або рибної маси для тефтель, соусів, ковбасних виробів і т. д. Ножи оснащені функцією самозатачивания, що дозволяє тривалий час не замінювати комплектуючі агрегату, тим самим продовживши строк експлуатації обладнання. Опціонально доступна функція зворотного ходу реверс і набір для виробництва ковбас. Двигун обладнаний вентиляційною системою з захистом від перевантажень. Продуктивність машини - 300 кг м'яса за годину. Завантажувальна воронка, діаметр якої становить 82 мм, виконана у відповідності з стандартами безпеки. Корпус з зовнішнім покриттям проти корозії ирежучий блок изготовлені з нержавіючої сталі. Їх легко можна від'єднати для очищення і подальшого використання.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Всі професійні пристрої для подрібнення м'яса діляться за типом ножів на дві системи: Enterprise та Unger.
- Код товару: K20497