М'ясорубка Fama FTI 138 RE повний унгер застосовується для подрібнення свіжого, незамороженого та неохолодженого, м'яса в однорідний фарш на великих м'ясних виробництвах: у ковбасних та м'ясних цехах, у супермаркетах для приготування напівфабрикатів та у великих закладах громадського харчування. Компактне виконання у поєднанні з високою продуктивністю роблять м'ясорубку зручним та ефективним елементом оснащення професійної кухні. Продуктивність м'ясорубки досягає 600 кг за одну годину, при використанні "чистого м'яса", без прожилок і кісточок. Двигун із повітряним охолодженням.
Конструктивно м'ясорубка Fama FTI 138 RE складається з корпусу з вбудованим потужним двигуном, робочого хобота з ріжучими елементами та завантажувальною воронкою. Свіже м'ясо нарізається великими шматками, до нього додається сіль і спеції і, можливо, інші інгредієнти, а потім м'ясо направляється оператором кухні за допомогою штовхача до отвору горловини. Проходячи по горловині під силою тяжкості, м'ясо потрапляє до бункеру зі спіралеподібним шнеком. Шнек, обертаючись, спрямовує м'ясо до одностороннього ножа та ґрат, які здійснюють безпосереднє нарізування фаршу. Корпус м'ясорубки та станина виконані з удароміцної нержавіючої сталі, стійкою до корозії. Крім того, весь ріжучий вузол теж виготовлений з нержавіючої сталі, а ніж є самозагострювальним.
Технічні характеристики: габарити: 400х515х570мм, М'ясорубка повний унгер, Продуктивність: 600кг/год, при використанні чистого м'яса, без прожилок і кісточок.Двигун з повітряним охолодженням.Живлення 380В.Потужність:2.2 кВт.Виробництво FAMA Італія. М'ясорубка Fama FTI 138 RE застосовується для подрібнення свіжого, незаморожені і неохолодженого, м'яса в однорідний фарш на великих м'ясних виробництвах: в ковбасних і м'ясних цехах, в супермаркетах для приготування напівфабрикатів і у великих закладах громадського харчування. Компактне виконання в поєднанні з високою продуктивністю роблять м'ясорубку зручним та ефективним елементом оснащення професійній кухні. Продуктивність м'ясорубки досягає 600 кг за одну годину. Конструктивно м'ясорубка Fama FTI 138 REскладається з корпусу з вбудованим потужним двигуном, робочого хобота з ріжучими елементами і завантажувальною лійкою. Свіже м'ясо нарізати великими шматками, в нього додається сіль і спеції і, можливо, інші інгредієнти, а потім м'ясо направляється оператором кухні з допомогою штовхача до отвору горловини. Проходячи по горловині під силою тяжіння, м'ясо потрапляє в бункер зі спіральним шнеком. Шнек, обертаючись, направляє м'ясо до одностороннього ножа і решітці, які здійснюють безпосередню нарізку фаршу. Корпус м'ясорубки і станина виконані з ударопрочной нержавіючої сталі, стійкої до корозії. Крім того, весь ріжучий вузол теж виготовлений з нержавіючої сталі, а ніж є самозатачивающимся.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Всі професійні пристрої для подрібнення м'яса діляться за типом ножів на дві системи: Enterprise та Unger.