Професійний обваловувальний ніж Eicker Profi використовують для якісного відділення м'якоті від кісток. Модель серії Профі застосовують при роботі з рибою, куркою, а також в процесі видалення жив, жиру або шкіри. Шаблевидний клинок (13 см) із зігнутим обухом дозволяє без зайвих зусиль вирізати суглоби або кістки в важкодоступних місцях. Сталь, з якої виконаний гнучкий ніж для обвалки, відрізняється:
- високим ступенем твердості (56-58 HRC);
- максимально тонким зведенням: 0,1-0,2 мм;
- унікальними антикорозійними властивостями.
Лезо тривалий час зберігає гостроту, наближену до бритвеною. Тому спеціальні ножі для м'ясників не потребують постійної заточуванні, крім періодичної правки керамічним Мусатов.
Фігурне рукоятка обвалочний ножів дозволяє щільно утримувати прилад в руці, професійно їм орудуючи. Оскільки вона зроблена з жароміцного пропілену, виріб можна мити в посудомийній машині. Купити обваловувальний ніж в Києві можна в нашому інтернет-магазині.
Склад нержавіючої сталі 1.4110, використовуваної для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18% , Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75%
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.