Ніж обвалочний. Довжина леза - 13 см.
Ножі, призначені для обвалки, короткі в порівнянні з іншими видами, але мають дуже стійкі леза, завдяки яким м'ясо чисто, швидко і легко відділяється від шкури і кісток. Такі ножі можуть бути різної довжини і з різною формою леза. Вони мають дві особливості: дуже гострі, щоб розрізати волокна у м'яса, але в той же час мають високу гнучкість, щоб при обробленні туші на кістках не залишалося ні шматочка м'яса. Але вибір якісної моделі не такий простий і якщо ви шукаєте ресторанний інструмент або для виробництва, то цього процесу потрібно приділити особливу увагу.
Компанія Eicker представляє великий асортимент ріжучої продукції для м'ясокомбінатів та інших харчових підприємств. При виборі обвалочний ножів рекомендується звернути увагу на такі параметри, як довжина ріжучої частини і тип рукоятки. Стандартною довжиною вважається 13-15см для домашнього використання і 20-30см для інструментів, які будуть задіяні для оброблення туш. Ручку для обвалочний ножів виготовляють з міцних сортів спеціального пластика, який витримує значне фізичне навантаження.
Процес обвалки і оброблення вимагає набагато більшу кількість часу при використанні ручного немеханизированного інструменту & ndash; обвалочного ножа. Тому потрібно дуже розважливо підходити до правильного вибору такого типу ножа. Правильно обраний інструмент допоможе значно підняти продуктивність і якість операції розбирання.
Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - Вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0, 55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обвалки м'яса Eicker, зокрема модель 27.546 з довгою леза 130мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.